Idag

har jag varit hemma hela dagen för Evelina fic öroninflammation i måndags (var hemma då med). Nu är hon i alla fall frisk igen så imorgon är det dagis som gäller. 

Vi har börjat lite smått med bordsplacering och placeringskort, sen måste vi ju ta tag i vigsel och festprogrammen men där hoppas jag få lite hjälp av Cicci... :)

Skulle egentligen varit i spekeröd i dag på kvällen för Moas rea men jag orkade inte, är nog inget barnen behöver i leksaksväg just nu heller ;-) Spar hellre mina pengar till helgen när jag ska på mässa...

Gjorde ett par bröllopskort i helgen som jag blev riktigt nöjd med. En bekant gjorde beställningen så får hon välja vilket hon vill ha..
bröllopskortbröllopstårta

Stämplar från octoberstamps, erikas stämplar och scapa.

Stämpelstudion

Nu har jag varit o hälsat på hos en kompis som har startat en webbutik med inriktning på stämplar. OJ vad fina grejer hon hade :-) Tur att man inte hade stora plånboken med sig... Köpte en underbart fin stämpel från Penny Black som jag var tvungen att testa med en gång när jag kom hem, åhh vad fin den blev. Tyvärr hann jag inte färdigställa något kort men det kommer snart...

Barnen tycker det är kul med snön så det är väl tur att det är till någon nytta... själv tycker jag bara att det är j--ligt kallt och jobbigt att ta sig fram. Kollektivtrafiken fungerar ju sådär när det kommer lite snö.
Men nu är det i alla fall helg igen så man kan ta det lugnt ett par dagar.
Lördag blir det väl Hoppis & Skuttis som vanligt och sen ska vi förhoppningsvis åka o titta på kostym till M att ha på bröllopet. På kvällen ska hans syster ha kalas o söndag ska jag nog tillbringa vid pysselbordet förhoppigsvis.

Den andra sortens kort.

Den andra sortens kort.

En variant av våra inbjudningskort

En variant av våra inbjudningskort

Alla hjärtans dag!!

Idag är det kärlekens dag. Det firade vi med att skicka ut inbjudningarna till vårt bröllop... Ska bli intressant o se om det är nån som ringer under kvällen o gratulerar.
Hemma firar vi med fläskfile o potatisgratäng.


Sportlov

Åhh vad skönt det är att vara ledig en hel vecka och bara ägna sig åt barnen... Idag snöade det tom men det försvann lika snabbt.

Vi har blivit utan vatten ett par gånger det senaste. irriterande.. Nu har vi upptäckt att tvättmaskinen går i drygt 3 timmar / maskin så det är kanske inte så konstigt då. Det blir till att reparera/köpa ny.

Ringde barnomsorgskön idag. Hoppas hoppas hoppas att vi får en plats på E's dagis för L till hösten så vi slipper åka runt i halva bygden för att hämta o lämna barnen. Men just nu är vi på plats 26 så det ser inte så där jätteljust ut.

Plugg plugg plugg

Idag stannade jag hemma från skolan för att plugg. Det går sådär. Alltså - jag gör det jag ska men det går långsamt. Nu har jag bara hälften kvar i redovisningen tror jag men sen har jag engelska o beskattning till imorgon också. Men... om jag blir klar med allt så slipper jag i alla fall att plugga nästa vecka och kan ägna hela sköna sportlovet åt barnen istället.

Ska försöka få klart ett par kort innan jag hämtar barnen idag också. Gjorde ett lyckat till en kompis dotter som fyller imorgon. havet som bakgrund o delfiner som hoppade i vattnet. Tyvärr glömde jag att fota det innan jag skickade det  med posten.

Hela familjen

Hela familjen

Här är vi hela familjen (inte ofta vi kommer med på samma bild allihop)