Tårtkalas

image69

Ikväll blir det kalas för E som fyllde igår. Prinsesstårta har hon beställt, det blev en Barbie-prinsessa. Receptet finns
här. Kul men lite meckigt... Hoppas att den blir uppskattad ikväll. vet bara inte riktigt hur jag ska få till det med ljusen.

Nu ska jag fortsätta med examensarbetet. Ska in till skolan om en stund för att få reda på resultatet på sisa tentan samt ha handledning.

En ny familjemedlem

Idag fyllde E 5 år. Jösses vad tiden går... I present fick hon en dvd-film, en leksaksmobil och en kaninbok. Efter dagis åkte vi och köpte en kanin som hon själv fick välja. Kaninpojken heter ursprungligen "ett upp" men ska få nytt namn men vilket är ännu inte bestämt.
Dagen i bilder

image64
image65
image66
image67image68

Uppdateringar

Äntligen har jag fått in mina kort från S4 som gick av stapeln för några veckor sedan.

En fd klasskompis fyllde nyss 30 (så gammal är inte jag :-) ) och hennes mamma beställde några kort för dom skulle ge henne pengar till en cykel.

image56

image57


image58

Min bror beställde ett dopkort  till lilla Ella

image59



Lite andra kort som har gjorts här hemma den senaste tiden:

image60



image61


mina föräldrar skulle på kalas till Per-Arne som brukade jobba som brevbärare tidigare...

image62

Sista tentan

Äntligen är sista tentan avklarad. Har inte haft tid att vare sig uppdatera bloggen eller pyssla på ett tag, pga studierna. fortfarande är det lite kvar att göra med examensarbetet innan vi kan lämna det ifrån oss (6/5) och man kan pusta ut. Då är det bara redovisningen och opponering kvar samt examination (23/5)
Därefter kommer följer en välförtjänt semestervecka på Cypern.

Men innan vi kommer dit är det som sagt en del kvar att göra... dessutom försöker jag ju jobba två dagar/vecka. Nästa vecka ska vi ha kalas för E som fyller fem. Är det nåt fel på henne eller oss när hon inte har något som hon önskar sig i present..... :-)
Har i alla fall kommit på vad hon ska få men det kommer/kan jag inte visa här förrän efter kalaset....

Imorgon ska vi ut ett gäng tjejer. ska bli jättekul. lörd o sön ska mannen jobba så jag får inte vara för trött på lördag när barnen vill leka :-)

ha det skönt i vårsolen....................


Engla

Det är helt ofattbart det som hänt, det finns inga ord

Tänker på familjen, släktingar, alla underbara själar som hjälpte till i sökandet, hade jag levt i närheten skulle jag gjort detsamma.

Tänder ett ljus ikväll och hoppas att många många har gjort detsamma.

image55

Tillbaka i skolan

Så var man tillbaka i skolan igen. Lite internredovisning står på schemat de närmsta veckorna tillsammans med examensarbetet. Däremellan ska jag hinna jobba lite också på min praktikplats. Praktiken slutade i fredags men redan igår var jag där och jobbade, Kul var det.

I söndags var vi på scrap- och stämpelmässan. Det var inte så mycket nyheter som jag hade hoppats på men en del pengar fick man ju gjort av med ändå :-)
Återkommer senare med inköpen.