Uppdatering

Oj vad längesedan det var jag skrev. Ett halvår går tydligen ganska fort om man ser tillbaka. Har väl mest använt tiden till att plugga och försöka spendera tid med barnen, men en och annan pysselstund har det okså blivit. Har ett par album på gång samtidigt. Dels ett från bröllopet, dels ett från familjens Parisresa tillsammans med mina föräldrar och syskon i september. Alltid annnars brukar jag vilja göra klart ett album med en viss inriktning så snart som möjligt men det resulterar också i att jag inte blir så särskilt nöjd med ALLA sidor, en del kort blir bara insatta med svart bakgrund för att få sin plats i albumet. Så vill jag inte att vårt bröllopsalbum ska bli så det görs bara sidor när inspirationer faller på vilket gör att det kommer att ta tid innan det är färdigt. Skönt att ha lite annat att pyssla med emellan.

Barnen går numera på samma dagis tillsammans med halva grannskapet vilket är mycket skönt och roligt. E har kommit upp i den åldern att dom ringer på em o frågar om hon får åka med olika kompisar hem. Jättekul. L får än så länge stanna kvar tills vi hämtar henne. Så här söta var dom på Lucia.


En hel del julkort gjordes under hösten. Sålde ganska mågna i skolan, så jag fick komplettera lite för att det skulle räcka till mina egna. Kan inte med att skicka köpekort nu när jag tillverkar egna, hur sugen jag än var på det på slutet.... :-)
Här är ett axplock
image16

image17


image18

image19

image20

Hoppas jag kan komma att hålla mitt nyårslöfte om att uppdatera bloggen lite oftare i fortsättningen...

GOTT NYTT ÅR!!!

kram Jessica